Verkooppunten

Mijn producten zijn, naast mijn eigen webshop, bij verschillende winkels te vinden. Hier ben ik heel blij mee en vertel je graag wat over deze leuke winkels.

Heb jij ook een winkel waar mijn producten mooi  passen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik stuur je graag mijn catalogus toe!

Neem contact op

Vijfsprong -Vorden

Biologische boerderijwinkel de Vijfsprong verkoopt heerlijke producten van eigen biodynamische boerderij en een compleet assortiment biologische producten. Daarnaast hebben ze verschillende leuke kaarten en cadeautjes waaronder mijn kaarten, pakpapier, tassen, zakjes, posters en schriftjes.

Een fijne plek midden tussen de bossen, drie kilometer buiten Vorden.

Lees meer

bij Buitenpost – Twello

In de streekwinkel van landgoed Buitenpost zijn, naast mijn kaarten, heerlijke verse groenten van eigen land en mooie lokale producten te koop. Naast de wekelijkse boodschappen vind je er een groot assortiment aan zaden en planten voor buiten. Naast de winkel zijn er op het landgoed een heerlijke groene huiskamer met fijne horeca, een camping en avontuurlijk blotevoetenpad te ontdekken. De ideale plek voor een buiten-uitje!

Lees meer

van Sinckel – Vorden

Een gezellige winkel in het dorpscentrum waar je de producten vind van meer dan 30 verschillende ondernemers. Van handgemaakte cadeautjes tot Vordense kaas en van natuurlijke verzorgingsproducten tot mijn kaartjes.

Lees meer

Isis Sofia – Dalfsen

Centrum Isis Sofia ligt in het mooie Vechtdal van de gemeente Dalfsen, buiten de bebouwde kom maar toch dicht bij het dorp. De ligging midden in de natuur aan een zandpad maakt dat je al snel de drukte van alledag voelt wegstromen.

Dit centrum heeft tot doel om ten diensten te staan aan mensen die iets moois hebben toe te voegen aan deze wereld en organiseert zelf maar ondersteunen ook anderen of doen iets in co-creatie.

In het winkeltje van Isis Sofia vind je mijn kaarten en zakjes.

Lees meer

Kleine Duimpjes – Zierikzee

In deze winkel vindt je onder andere kleding van wol en wol/zijde, speelgoed van hout en gerecycled plastic, verzorgingsproducten, huishoudelijke middelen en spullen voor op de seizoenstafel.

In het prachtige monumentale stadje Zierikzee is op Verrenieuwstraat 3 de fysieke winkel van Kleine Duimpjes te bezoeken. Vlakbij Plein Montmaertre, tussen gezellige horeca gelegenheden en andere mooie winkels.

In de winkel is er ook ruimte voor andere duurzame ondernemers en hobbyisten.

Lees meer

Ekoshop Tillvaro – Webshop

Een webshop vol milieuvriendelijke en Scandinavische producten.
Je vind er onder andere prachtige kinderkleding van Maxomorra, eco schoonmaakmiddelen, wollen kleding en veel leuke papierwaren.

Wegens ziekte is deze webshop helaas voor onbepaalde tijd gesloten.

Lees meer

Markten

In de zomermaanden sta ik af en toe op verschillende markten. Op het moment staan er geen markten in mijn agenda.

Webshop

In mijn eigen webshop vind je mijn volledige assortiment duurzame papierwaren. En mijn assortiment wordt regelmatig uitgebreid!

Naar de webshop

Winkelen op afspraak – Deventer

Wil je de producten uit mijn webshop live bekijken bij mij in Deventer? Dan kan je ook op afspraak op mijn kantoortje komen winkelen.

Mail of bel om een afspraak te maken

info@sillygoose.nl    |    0638014001

Lange Zandstraat 61

Afhaalpunten

Wil je je bestelling graag ophalen? Dat kan, op afspraak, in Deventer en Vorden.

Lange Zandstraat 61 Deventer

Galgengoorweg 4 Vorden

winkelen op afspraak