over Asha

"Ik haal mijn plezier vooral uit het illustreren en vormgeven"

Asha is geboren in 1992 en opgegroeid in het mooie Deventer. Op 15 jarige leeftijd is zij naar Vorden verhuist, waar haar moeder en collega Mirjam nog steeds woont. Via Zwolle en Kampen is Asha weer neergestreken in Deventer met haar vrouw en dochter.

In 2015 heb ik de grafische opleiding van het Cibap in Zwolle afgerond.

Tijdens het eindjaar ben ik met mijn moeder, Mirjam, Silly Goose gestart. Het begon met de wens om vaker samen te zijn en lekker te tekenen. Na een paar weken stonden we op een hobbybeurs met een aantal kaarten en andere papieren creaties om te zien wat anderen zouden vinden van wat we maakten. Inmiddels hebben we op veel markten en fairs gestaan en zijn onze kaarten bij verschillende winkels te koop.

We hebben in vijf jaar enorm veel geleerd over illustreren, vormgeven en het hebben van een eigen bedrijf. We hebben veel uiteenlopende opdrachten mogen doen en zo werden onze ambities steeds duidelijker. Eind 2020 hebben we besloten om op te splitsen. We werken nog steeds met veel plezier samen maar gaan ieder onze eigen droom achterna.

Voor Mirjam is dat het maken van boeken en grote opdrachten omtrent communicatie en grafische vormgeving. Dit doet zij sinds januari 2021 onder de naam De Groene Gans www.degroenegans.nl

Ik haal mijn plezier vooral uit het illustreren en vormgeven aan eigen producten, geboortekaartjes en andere persoonlijke ontwerpen. Ik vind het geweldig dat onze kaarten worden verkocht bij verschillende winkels en hoop de verkooppunten verder uit te kunnen breiden.

Ik ontwerp alles wat op deze website te vinden is zelf, bij de illustraties is ook nog steeds het werk van Mirjam te vinden zoals prachtige en gedetailleerde botanische tekeningen.”

Verkooppunten

De kaarten van Silly Goose zijn in verschillende winkels te koop.

Ontdek binnenkort de verkooppunten

Werk in opdracht

Heb je een opdracht voor mij of nieuwsgierig naar wat ik al in opdracht gedaan heb?

Lees binnenkort verder

De Groene Gans

Wil je meer weten over Mirjam en haar werk?

Bezoek de Groene Gans

Webshop

Neem een kijkje in de webshop voor een mooi overzicht van wat ik gemaakt heb. En ik vind het heel leuk als je wat bij me besteld!

Naar de winkel

Volg Silly Goose