Wie wij zijn

Wij zijn Mirjam en Asha Ganzevles, moeder en dochter, collega's. We vullen elkaar goed aan: Asha werkt graag digitaal en Mirjam brengt de ambachtelijke kant in, zoals boekbinden en botanisch tekenen. Samen maken wij gevarieerd en veelzijdig werk.

Mirjam

Vroeger maakte ik met kopiëren (letterlijk in de copy-shop) en knippen en plakken (met een schaar en lijm) al posters, flyers en clubblaadjes voor diverse groepen. De teksten calligrafeerde ik daarvoor. Ik heb veel verschillende manieren uitgeprobeerd met illustreren. Zo heb ik een paar jaar modeltekenen gedaan met houtskool, portretten met olieverf, diverse schilderijen met acrylverf, meubels beschilderd met lakverf en nu ben ik vooral met kleurpotlood en aquarel bezig met botanisch tekenen.

Naast mijn liefde voor tekenen en schilderen heb ik ontdekt hoe geweldig het is om boeken te maken. Mijn eerste boeken schreef ik zelf op de typemachine en plakte ik daarna in elkaar. Inmiddels hebben we het eerste boek uitgegeven. Ik geniet van elk onderdeel van het proces; van idee tot tekst en van passende beelden tot vormgeving. Dus ik help u graag bij welk onderdeel dan ook!

Asha

Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig met tekenen en knutselen en later ook met fotografie. Ik heb de opleiding grafische vormgeving afgerond en met mijn diploma op zak ben ik nu zelfstandig ondernemer. Ik heb het genoegen om dit samen met mijn moeder te doen. We zijn allebei creatief op verschillende en overlappende vlakken. Daarom kunnen wij een breed aanbod doen op het gebied van vormgeving.

Ik vind het leuk om verschillende technieken te combineren en uiteenlopende opdrachten te maken. Dus heb jij een wens en wil je weten of wij die, samen met jou, kunnen vervullen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden!